Διαφημιζόμενοι

Βοήθεια

arxikhpoioi-eimastehelpprosdiorismos-antikeimenikhs-aksiasreal-estate-newsepikoinonia
 
 
Βοήθεια RealEstateValues.gr
 
 
 
 
Η διαδικασία προσδιορισμού αντικειμενικής αξίας είναι ως εξής: 
Βρίσκεται τη κατάλληλη φόρμα ανάλογα με το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.  Πληκτρολογείται τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητάει η ιστοσελίδα μας, όπως οδό ακινήτου (αν υπάρχει), Κοινότητα, Δήμο, τετραγωνικά μέτρα και άλλα στοιχεία που ζητάει η φόρμα (ανάλογα με το ποια φόρμα έχετε επιλέξει) και οπωσδήποτε ένα email για να σας ρωτήσουμε περαιτέρω στοιχεία του ακινήτου, να σας ενημερώσουμε για το κόστος και στο τέλος να σας αποστείλουμε την αντικειμενική του αξία σε αρχείο pdf.

Αν θέλετε περισσότερες από μια αντικειμενικές αξίες (π.χ διαφορετικά ακίνητα) θα πρέπει να καταχωρήσετε τα δεδομένα σας τόσες φορές όσες και οι αντικειμενικές αξίες που θέλετε.  
Σε κάθε φόρμα υπολογισμού αντικειμενικής αξίας υπάρχει ήδη ανεβασμένο υπόδειγμα το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας απλά "κλικ" στο σχετικό εικονίδιο.  Υπάρχουν 6 διαφορετικές φόρμες για τα εντός σχεδίου ακίνητα (κατοικία, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο, αποθήκη, πάρκινγκ και οικόπεδο με κτίσμα) ενώ υπάρχουν 2 διαφορετικές φόρμες για τα εκτός σχεδίου ακίνητα (γη με κτίσμα και γη χωρίς κτίσμα).  Αν σας ανήκει ας πούμε κατοικία εντός σχεδίου συμπληρώνεται τη φόρμα με τίτλο "μου ανήκει κατοικία εντός σχεδίου/οικισμού".  Αν σας ανήκει μόνο οικόπεδο τότε συμπληρώνεται τη φόρμα που αναφέρει "μου ανήκει οικόπεδο χωρίς κτισμα εντός σχεδίου/οικισμού".  Αν σας ανήκει οικόπεδο μετά των επ' αυτού κτισμάτων συμπληρώνεται τη φόρμα που αναφέρει "μου ανήκει οικόπεδο με κτίσμα εντός σχεδίου/οικισμού".

Αν παρ όλα αυτά σας δυσκολεύει για κάποιο λόγο η συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο facebook στο https://www.facebook.com/realestate.values1 ή στο https://www.facebook.com/antikeimenikesaksies.gr/ 

 

Παραδείγματα Προσδιορισμού Αντικειμενικής Αξίας