Διαφημιζόμενοι

Μάθετε την αξία του ακινήτου σας και βοηθήστε έναν συνάνθρωπό μας

CACHE 620X620 1 1166487Όλα άλλαξαν στη ζωή της 27χρονης Ηρακλειώτισσας Μαρίας Σπανού πριν από δύο μήνες, όταν μια μαγνητική που έκανε για να βρει από πού προερχόταν η ενόχληση που είχε στα μάτια έδειξε δυστυχώς καρκίνο στον εγκέφαλο. Από τότε ο αγώνας της οικογένειάς της στην κλινική του Αγίου Λουκά είναι εξαιρετικά μακρύς και δύσκολος.  
Μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Όλα όμως άλλαξαν, προς το χειρότερο δυστυχώς, όταν βρέθηκε από τη μαγνητική ότι πάσχει από γιγαντιαία χωροκατακτητική εξεργασία στη βάση του κρανίου.
 Η οικογένεια της Μαρίας άρχισε αμέσως ενέργειες για να δει τι θα κάνει στο εξής και πού θα απευθυνθεί. Τα οικονομικά τους περιορισμένα. Και το κόστος σε τέτοιες επεμβάσεις μεγάλο. Στο Ηράκλειο οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησαν πως δεν αναλαμβάνουν τόσο λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η έρευνα που έγινε οδήγησε την οικογένεια στη λύση της κλινικής του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Μαρία Σπανού υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο με ρομποτική. Η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου δύο μήνες στην εντατική, στις 29 Αυγούστου.
 
Αυτές οι δύο επεμβάσεις είχαν μάλλον επιτυχία. Όπως όλα δείχνουν, η αποκατάσταση της υγείας της κοπέλας βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όμως τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Μόνο για τις επεμβάσεις η κλινική ζητάει 20.000 ευρώ. Και χρειάζονται και 200 ευρώ για κάθε μέρα νοσηλείας εκτός εντατικής. Και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 μέρες νοσηλείας.
 
«Προσπαθήσαμε να καταφύγουμε στα δημόσια νοσοκομεία. Αλλά στο ΠΑΓΝΗ μας είπαν ότι δεν έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα. Αλλά και σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, πάλι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα», είπε η μητέρα της κοπέλας κ. Ζαχαρένια Συντυχάκη και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα όλη αυτή η υπόθεση μάς έχει κοστίσει γύρω στα 45 χιλιάδες ευρώ, χωρίς τις επόμενες μέρες νοσηλείας και τα έξοδα των διαφόρων επεμβάσεων».
 
Η οικογένεια της 27χρονης ζητάει από την κοινωνία να βοηθήσει όσο μπορεί για να συγκεντρωθούν τα χρήματα αυτά και να ξεχρεώσουν την κλινική του Αγίου Λουκά.  Για το καλό αυτό σκοπό, η ιστοσελίδα μας antikeimenikes-aksies.gr,  ότι χρήματα εισπράξει τον μήνα Σεπτέμβριο από εσάς που αντιστοιχούν στον προσδιορισμό αντικειμενικών αξιών, τα διαθέτει για τη βοήθεια της συνανθρώπου μας.  Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι για το μήνα αυτό κάθε αντικειμενική αξία θα κοστίζει 10 ευρώ και το ποσό αυτό θα πρέπει να το καταβάλλεται στη Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στον λογαριασμό με αριθμό 30000248552-8. 
 
Ένα μπράβο στη "Νέα Κρήτη" που δείχνει ανθρωπιά στα προβλήματα των συνανθρώπων μας.